Блогче.нет

Дънки 2016

8755Дънките са най-носеният моден аксесоар, както от жени, така и от мъже. Те са от този тип дрехи, който винаги е на мода – без значение зима, лято, месец и време. И все пак има тенденции, които се сменят през година-две и дизайнерите залагат на тази повтаряемост, като добавят по някой нов акцент. Кои ще са най-носените дънки за тази пролет и лято? Ето отговорите.

Модните специалисти залагат на плътната материя деним и той се оказа начело на класацията за най-модни тенденции това лято. Скини дънките остават на заден план, за да дадат място на разкроените модели и дълбоките талии. Ризата от деним си остава все така актуална, както и дънковото елече. Полите от тази материя са асиметрични, а деним роклята риза присъства отново като акцент сред дизайнерите.

Дънки до прасеца или малко над глезена – най-носените за лятото. Такава ще бъде основната модна линия, като вариантите ще бъдат много – разкроени, стеснени към края, широки и дълбоки, скъсани и пришити с друг вид платове. Подхождат им високи токчета и ниски спортни обувки.

Чарлстонът се завръща с пълна сила – ако нямате такъв тип дънки, без колебание си купете, защото през 2016 ще се бъдат особено актуални. Не всеки ги харесва, но пък да си кажем честно прилягат добре на всякакви форми на тялото.

Скъсани дънки и дънки с орнаменти по тях – пайети и мъниста. Ако харесвате пищни модели, то тази тенденция ще бъде за Вас. Светли дънки, обсипани с малки камъчета ще се носят през пролетте, а скъсани на колената модели ще бъдат хитови за лятото. Спортни ниски обувки или мокасини с пайети в сребристо са идеалният завършек към тази визия за 2016.

При дънковите поли акцентът е върху материята – задължително плътна, неелестична, в цвят деним. И колкото по-къса, толкова по-модерна. Не се притеснявайте, ако имате хубаво тяло да облечете мини пола. За останалите дами полите могат да се с дължина до коляното или глезена, задължително разкроени.