Блогче.нет

Сватбени тенденции

8755zНещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем. Това трябва да има всяка булка в най-щастливия си ден. Със сигурност изборът на сватбена рокля обаче никак не е лесен, затова ние ще се опитаме да дадем насоки, като подберем топ 6 на тенденциите за 2016 в сватбените дрехи за дами.

 Бял тоалет с панталони – не е точно рокля и за някои ще се стори странно, но модните критици го посочват като един различен вариант в сватбения ден. Недостатък тук е, че панталон със сако подхожда предимно на по-слабите дами. Ако не сте от тях, то тогава преминете към следващото предложение.

Ако претрупаните тежки сватбени рокли не са по вкуса Ви, то малката бяла рокля до коляно е точно за Вас. Имате късмет, защото точно тя ще е хит през 2016 година. Може да се спрете на нея и за сватба на плажа, а може и за такава в тесен семеен кръг.

Сватбени рокли, вдъхновени от нощниците. Да, струва Ви се като шега, но рокли наподобяващи бельо, с тънки презрамки и копринена материя, ще бъдат доста актуални. Естествено изборът им предполага лятна сватба в топлите месеци на годината.

В топ 3 попадат рокли с изрязани гърбове и деколтета. Задължителна част към тях е шлейфът, който компенсира разголената горна част. Определено те са доста предизвикателен модел булчинска рокля.

Интересно е второто място в тази класация. На него стоят сватбени рокли в акварелни цветове. 2016 ще заложи на различната визия и именно затова рокли, които са в нюанси, различни от бялото, ще бъдат изключително модерни. Ако сте решили да се откроите от всички останали, то това е Вашият модел.

Номер едно са роклите с дантелени ръкави. От сватбата на Кейт Мидълтън този тип сватбен тоалет си остава най-предпочитания, най-модерния, най-красивия. Тук вариациите са много, но задължителен акцент са ръкавите от дантела или от  тюл.