Блогче.нет

Стратегия за оценка и футболни прогнози

Спортни залози, Футболни прогнози, Онлайн залагания на футбол

Стратегически резултат в спортните залагания

Сред голям брой различни стратегии за спортни залагания, от особен интерес за начинаещите е печеливша стратегическа сметка.

Резултатът от стратегията предполага, че играчът трябва да познае точно, с какъв резултат да завърши предстоящото събитие. Залозите за точен резултат са много трудни. Един играч може да спори, но букмейкърите, разбират това, дават много високи коефициенти за всяка опция за сметка, която привлича много играчи. Естествено, такива залози се правят, както в баскетболни, хандбални и други отборни спортове, в които се отбелязва голям брой топки. Такива не се предлагат от FBET.BG. Най-популярни сред играчите са залозите за резултата във футбола.

Също така, стратегическият резултат се използва при залагания на тенис и волейбол, където се предлага да се отгатне точният резултат от множества.

Стратегически „резултат” във футбола

Стратегията е важна във футбола, тъй като футболните мачове се анализират най-добре. Наред с това представителят на най-известни букмейкъри, непрекъснато предоставят най-вероятните резултати за всички водещи европейски първенства на живо. Ако играчът не намери резултата в стенописа, в този случай FBET предоставя и други възможности за залог на „всеки друг“ мач.

Стратегията на резултата се основава на статистика, която показва, че около половината от футболните мачове завършват с 0-0 или 1-1, или с 1-0, 2-1, 2-0. Но както виждате, има 5 варианта и има само два отбора. Така, за да получите стабилна печалба от такъв залог, трябва да използвате една от разработените системи, но трябва да обърнете внимание на факта, че някои офиси не приемат експресни системи с повече от един заложен на точния резултат.

Научете от ефбет за:

Резултат стратегия – плюс или минус един

Първият е системата плюс или минус една. Когато използвате, трябва да изберете 4 съвпадения и да определите кои са най-вероятните резултати в тях. След всеки резултат е необходимо да се добавят и изваждат един гол за всеки отбор (ако е 2-1, той ще бъде 1-1, 2-2 и т.н.).

След това е необходимо да се изчисли такава система, която да отчита всички възможни варианти на събития за предполагаемите сметки – експресни и обикновени. Ще има 15 такива опции.

мач-1 – единичен;

мач-2 – единичен;

мач-3 – единичен:

мач-4 – единичен:

експрес: първи и втори мач;

експрес: първи и трети мач;

Експрес: първи и четвърти мач;

експрес: втора и трета среща;

Експрес: втори и четвърти мач;

експрес: трети и четвърти мач;

Експрес: мачове – първо, второ, трето;

Експрес: мачове – първи, втори, четвърти;

Експрес: мачове – първо, трето, четвърто;

експрес: съвпадения – второ, трето, четвърто;

Експрес: мачове – първо, второ, трето, четвърто.

За всяка опция трябва да поставите една и съща сума. За да може стратегията да вкара с такава система, е позволено да сте на прилична печалба, като правило, ще бъде необходимо да се отгатнат само 2 резултата.

Стратегия удвоен резултат

Стратегическият профил има още една интересна опция за играта. Това е двойна стратегия.

Факт е, че около 12% от срещите завършват с резултат 1-0, а половината от мачовете – домакините печелят. Домакините печелят 1: 0 в едно от четири. На тази основа може да се предположи, че от 10 мача, резултатът 1: 0 в полза на домакините ще бъде фиксиран в най-малко два случая. Избирайки 10 събития с коефициент най-малко 7.0, играчът трябва да постави системата 2 от 10 и да получи нетна печалба с два успешни изхода.

С проучване на статистиката с efbet в детайли и анализ на миналите мачове, всеки играч може успешно да използва стратегията на сметките. По този начин ще получи стабилно увеличение на своята хазартна банка.