Блогче.нет – полезният блог

Дамски блузи за есенно-зимния сезон

Ако наистина държите вашата роклята да бъде колкото е възможно по-изискана и по-стилна, то тогава ви препоръчваме да изберете наситеното лилавото. Точно този цвят ще бъде актуален през зимния сезон. Освен това те са удачни за дами, които имат по-тъмен и по-светъл цвят на своята коса и кожа. За максимален голям ефект можете да съчетаете роклята с обувчици с високи и тънки токчета, а също и с клъч.

Ето че идва ред да кажем няколко думи и за най-новия актуален цвят при женските рокли и тоалети през този сезон, а това е именно цвета изумруд. Естествено, има се предвид за оттенък на зеленото, който е особено релевантен през студените месеци. Роклята в цвета изумруд е удачна за различни специални събития, а също и за ежедневието.

Не бива да позволявате да бъдете неподготвени за предстояща ви романтична среща и да не знаете на кои точно цветове да заложите в своето облеклото си. През настоящия сезон страстното червеното е супер хит. За това изберете блуза в червено и я съчетаете с панталон или пък пола в черен цвят, която е в едно и също време класическа и романтична визия.

Също трябва да знаете, че като цяло широките ризи и широките дамски блузи пак са на мода. Те са ни познати от летните месеци, когато те доставят необходимия комфорт. Но през идващите мразовити месеци широките блузки и ризи отново са модерни. Най-хубаво би било да изберете по-светлите цветове, а най-модерно е бялото и цвета яйчена черупка.

И блузите с по-различни принтове са актуални. На ваше разположение ще са и флоралните мотиви, животинските принтове и т.н. Ще постигнете огромен ефект, ако заложите на блузка и панталони или пола с принт, които в едно и също време да се различават, но също така и да се допълват.

Скъпи дами, не бива да се страхувате да експериментирате с облеклото си, тъй като дамските блузки за сезона есен-зима  ви дават достатъчно голяма свобода, за да намерите собствения си стил.

Източник: https://album.bg/