Блогче.нет – полезният блог

Денонощна пътна помощ

Необходимостта от денонощен мото теглещ камион и евтина евакуация на мотоциклети в София, Софийска област, и Запада и Югозпадна България, възниква от собственика на мотоциклетно оборудване със същата честота като собствениците на автомобили. Доверете се на нашата пътна помощ с над 10 години опит в бранша.

Може да се наложи спешно обаждане за теглещ камион за мотоциклет 24 часа в денонощието в следните случаи:

Критична повреда, която не позволява мотоциклетът да се търкаля със собствена мощ, твърде голямо разстояние от мястото на повреда до къщата / бензиностанцията;

  • Катастрофа, при която моторните превозни средства са сериозно повредени;
  • Необходимостта от транспортиране на оборудване до сервиза, доставка от сервиза до дома;

Независимо от причините, поради които е необходим теглещ камион за моторни превозни средства, ефективността на услугата, демократичната цена и безопасността на превозваните моторни превозни средства са важни за всеки собственик.

Евтина пътна помощ за София и страната.

Спешна денонощна евакуация на мотоциклетно оборудване от 30-40 лв!

Занимаваме се с евакуация на моторни превозни средства 24 часа в денонощието, без почивни дни и почивки.

Едно обаждане – и най-близкият теглещ камион, оборудван със специално оборудване, ще ви бъде изпратен.

Плащате услугите с фиксирана цена, изчислена при подаване на заявление.

Професионален транспорт на мотоциклетен и автомобилен транспорт с помощта на теглещ камион, пригоден за различни видове моторни превозни средства.

След съгласуване на заявлението и потвърждаване на общия размер на услугата, нашият оператор бързо ще изпрати до определената точка специалното оборудване, което е оптимално за вашето превозно средство. Пристигналият шофьор на теглещия автомобил внимателно ще зареди и транспортира превозното средство до адреса на местоназначението.

Професионални услуги за теглене на камиони за моторни превозни средства

Квалифицирана евакуация на мотоциклет – транспортиране на мотоциклетно оборудване на теглещ автомобил, оборудван със специална система за монтаж.

Използваме специално оборудване от подходящия тип, което независимо от ситуацията и техническото състояние осигурява точно товарене / разтоварване и транспортиране на моторни превозни средства.

Транспортни характеристики на пътна помощ

Оборудването за мотоциклети се транспортира в изправено положение (изправено), сигурно фиксирано, което предотвратява падането му, получаването на различни повреди.

Оборудването на мото-евакуатора е проектирано да транспортира не само скутери и мотоциклети – надеждността на фиксирането и точността на доставката е гарантирана за други видове моторни превозни средства.

Изборът на евакуатор и необходимостта от използване на допълнително оборудване за товарене / разтоварване се определя по време на регистрацията на заявлението, поради което на мястото се доставя моторизиран евакуатор, способен да се справи с всяка ситуация – повреда (заключен волан / колела), липса на колела (в случай на джетове и моторни шейни), труден достъп към техниката.

Професионалните услуги на мото-евакуатор бързо и евтино при нас, са гаранция за ниски цени, ефективност на работата на водачите на специално оборудване и високо качество на услугата.