Блогче.нет – полезният блог

Ето защо избрах поддръжка на компютри

Аз съм бизнесмен, който се занимава с копирайтинг услуги. В офиса ми има три компютъра, които периодично създават проблеми. Случвало ми се е Windows системата да блокира, както и да се появят вируси, които застрашават данните на моите постоянни клиенти. Това се все неприятни неща, които изискват техническо време за отстраняване и най-вече компетентност.

Моята работа е пряко свързана с информационните технологии и аз разбирам какво е тяхното значение. За целта съм написал отделна статия, която всеки собственик на бизнес може да прочете – http://statii.xyz/нуждаете-ли-се-от-специалист-за-поддръ/, в нея са описани много интересни неща относно ит аутсорсинг услугите, така че ако искате може да я прочетете.

И въпреки, че работя с компютри, аз нямам техническата подготовка, да ги държа в изправност. За това си има специалисти, на които реших да заплатя съответната сума и да получа нужната подкрепа. Е получих я и сега моите компютри не са застрашени, нито от дефекти в софтуера, нито от хардуерни проблеми, поява на вируси и други неприятности.

Не мина много време, откакто използвам компютърна поддръжка, но за тези месеци разбрах, че това е много добро решение и не съжалявам за инвестицията си. Невръстните хлапета в компютърните сервизи и непосилните за мен цени останаха в миналото, защото на разположение са цял екип от кадърни хора, които могат да свършат работата си ниво.

Днес апелирам към всеки, който има собствен бизнес, който зависи от информационни технологии, да потърсите професионално съдействие. Имайте предвид, че 15 лева на компютър не е цена, която да не може да си позволите. Аз го направих и съм доволен.

Моите финални думи към вас

Бизнесът в България все още неглижира ит поддръжката. Това се случва, защото има много малко информация по темата. По всяка вероятност със статии като моите нещата ще се променят, понеже имаме нужда от ит специалисти и те са на наше разположение. Потърсете ги и дръжте компютърните системи в изправност, за да повишите качеството на работата си.

Автор: Димитър Йорданов