Блогче.нет – полезният блог

За всички онези досадни модни проблеми… с още по-голяма досада!

2qq Да бъдеш винаги изрядна не е особено лесно – особено ако модата е решила да се подиграва с вас и в следващия сезон да пусне само тенденции, които поне един или друг начин просто не пасват на вашата фигура. Още по-трудно става, когато магазините решат да продават видиш ли само 4 вида размер, а вие не се вписвате в нито един от тях. Познати ли са ви тези досадни модни проблеми…? Вижте най-досадните сред тях, за които се сетихме:

  • Твърде дългите панталони

Ходенето до шивачката за едно подгъване и чакане сякаш ви шият чисто нов костюм или рокля за бала е наистина доста досадно. А те, шивачките все се оправдават, че имат много работа и подгъвът трябва да почака поне една седмица…

Уж ги мерихте в магазина и ви пасваха чудесно, но още с първата крачка навън, когато за първи път ги и обуете, се усещате като в менгеме и е повече от невъзможно дори да изкачите стълбите обратно за дома си, за да сложите удобните маратонки.

  • Измачкана рокля в момента, когато бързате и искате да сложите точно нея!

Честно казано, едва ли има жена, на която това никога да не се е случвало и която да обича да глади. Модата може да е коварна, но в такива моменти обвиняваме себе си, че сме решили да станем самостоятелни, а не останахме при мама, която винаги ни гладеше ризите и дори блузите веднага след свалянето то простора!

  • Скъсаният чорапогащник на път за среща

Е, това никакъв безцветен лак за нокти не може да го оправи – просто защото настроението ни се скапва само при вида на дупката или бримката! Все пак, никога не е излишно или лоша идея да носите и резервен чорапогащник, ако си падате по чантите тип куфарче и имате място за него!