Блогче.нет – полезният блог

Интересно място за рожден ден в София

Всеки човек, дори и да не си признава, очаква с нетърпение рождения си ден. Хубаво е да се почерпиш с приятели и да се позабавляваш. Все пак веднъж в годината е този ден.

На мнозина, обаче, им е писнало еднообразното честване на рождения ден и търсят разнообразие. Ето какво можете да направите, за да можете да разнообразите вашия рожден ден.

Напоследък за рожден ден в София се търсят нетрадиционни места като виртуални клубове. Там възможностите за забавления, освен че са нетрадиционни, са и изключително разнообразни. Опитайте тази година да поканите приятелите си в TeamPlay.Zone. Там организират незабравими рождени дни. Достатъчно е да поканите около 20 приятели, служителите на клуба ще се погрижат да се забавлявате на макс.

Поканените гости ще бъдат разпределени в два или три отбора, които ще влязат в своя игрална зала. Отборите ще преминат през всички подготвени игри, а най-добрият ще бъде награден за заслугите си.

Още при подаването на заявката, можете да обсъдите със служителите какви са в общи линии интересите на вашите приятели, които ще присъстват на партито. Така ще бъде по-лесно да бъдат подбрани най-подходящите игри за празнуващите. Може в групата игри да бъде включена ескейп стая, някоя логическа игра и др.

Поговорете и за кетъринга след приключване на игровата част. Не може рожден ден без почерпка, дори и съвсем скромна.

Направете заявката поне седмица преди събитието, за да може то да бъде подготвено достатъчно добре. Ако нещо се случи и се наложи то да бъде отменено, можете да отмените резервацията си до 24 часа преди самото събитие.

Няма спор, че това ще е един незабравим рожден ден София, който ще се обсъжда дълго след това. Ще е приятно изживяване за всички присъстващи. Клубът е достатъчно обширен, за да се чувстват всички уютно и удобно. Освен със зала, клубът има и красива веранда, която допълнително разширява площта.