Блогче.нет – полезният блог

Модни тенденции, които ще ви направят по-уверена

 

Модата кара всеки да изглежда и да се чувства по-уверен. Тя нахлува в интериора на тенденцията, което значително намалява есенната влажност и студа на зимата. За да се уверите в това, разберете повече за правилата, които диктува модата:

Тенденции номер 1: Всичко или нищо – така можете да характеризирате всичко със стилът на мега-модата в щампи. Те са лаконични изрази, нетривиални фрази, които понякога са обидни. В допълнение, надписите ще са само иронични. Това са прочетените кратки изречения – специална посока, която се връща към върха на модата още в края на тази и в началото на следващата година.

Тенденции номер 2: микс ексцентричен полъх – почти ексцентричната смес е еволюцията на друга известна тенденция, наречена съкровище, по-точно нейният стремеж, но не и към бъдещето, а към миналото. Оттам има „селски“ звуци със старо ехо. Те се проявяват в смесването на модели и цветове на различни епохи. Тук е „заровена“ ключовата разлика в модния печат, чакаща кръстовището от 2017-2018 години. Ясно изразените цветни орнаменти се смесват с графични модели: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дамско-яке-фокси-зелен.

Тенденция 3: сложна геометрия – в този случай графиката в нейната чиста форма дава път към геометричните ретро отпечатъци със сложна структура. Това означава, че сложните географии изтласкват изключително лаконичните изображения в проста версия и на тяхно място идва сложен дизайн със сетивна интерпретация: обемни ефекти; променящи се размери на обекти; цветови комбинации.

Тенденции номер 4: текстурен ефект – ефектът на текстурата, сам по себе си остава на върха на популярността, а през есента и зимата ще бъде търсен заедно с новите тенденции в света на отпечатъците. Тя ще изглежда и като потъмнели петна като акварели и като пространство картини. Неговият цвят ще се свърже с определена тема, така че трябва да очаквате нещо съвсем експлозивно и светло, а след това пастелен и заглушен декор.

Тенденция номер 5: козметична техника – по-точно, стилът на пачуърк ще стане негова имитация, прехвърлена на тъканта. Тя ще се доближи до джинси, маски поли и цветни блузи: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women/women-s-blouses/short-sleeve-top-with-a-detail-1364-detail. Също така ще бъде добре дошъл за палта, шалове и някои шапки в зависимост от стила.

Модерни цветове на отпечатъци:

Есенния клен. Това е истинският цвят на следващата есен и той е този, който трябва да присъства в интериора. В идеалния случай във всяка ситуация, може да бъде от червеникаво-червено до тъмно оранжево. Невероятно елегантна сянка, но все пак доста весела.

Златна вар, пък е смес от зелено и жълто със слънчев акцент. Изгаряйки през зимните и есенните делнични дни, ще бъде чудесно да опресните екипировката на прохладния сезон.

Смесен смърч. Това е зимната интерпретация на яркостта на оранжериите, която се нарича ключова тази година, но тъй като прекомерното излъчване не се вписва в мразовит период, стилистите са измислили своя вариант. Сянката на спокойствието ще се побере перфектно в отпечатаните изображения – дори и като фон, дори и в ролята на палитрата на водещия елемент.

Неутрално сиво. Спечелила независима и самодостатъчна опция, която предизвиква асоцииране със строгост, умиротворяване и стабилност.

Морски божур. Прекрасна идилия за комбинация с всякакви нюанси – от златна липа до гренадин. Разрежда есенно-зимните студове и служи като неутрален фон за тенденции.

Бежово. Не е студен, поради което попада в топ десет цвята на шарнира 2017-2018 и може независимо да действа като основа за отпечатаните снимки на модерната посока.

Бледо розово. Според стилисти, той няма нищо общо с блясъка. Подходящ като база за внедряване на есенно-зимно изображение, включително декоративни елементи.

Златният порт. Свързани с изисканост и елегантност.