Блогче.нет – полезният блог

Основни модни тенденции за зимата

 

Зимата вече е близо, което означава, че е време да помислим какви модни тенденции ще донесе със себе си. По въпроса: Как да избера топъл, удобен и модерен гардероб за предстоящия зимен сезон?Ето и някои насоки:

Студените месеци са актуални жилетки, палта, кожени палта, якета. Топлото бельо, като и зимни плетени рокли и плътни чорапогащи, поли, също са необходими, като ботуши с козина, топли ръкавици и шапки. Независимо от това, колко много искаме да носим късо стилно палто, вместо яке и шапка и е малко вероятно да направим това без риск за здравето, особено когато навън е минус двадесет. Така че, трябва внимателно да изберете и адаптирате модните тенденции към студените зимни условия. Е, все още има време! За начало е необходимо да се запознаете с предложенията на дизайнерите за следващата зима.

Тук може ад видите нещо елегантно за офиса, съхранило духа на миналия век: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-риза-от-бял-шифон-и-черна-дантел.

Отново в 70-те!

Гледането назад, през 70-те години, влизат в зимния сезон. Модерният гардероб не може да се направи без поли и елементи от кадифе.

Предвидете велурът, който ще е много популярен този сезон. Уютната тенденция от 70-те години на миналия век ще се превърне в топла песен. Добавянето на отпечатъци също добре дошло.

Буйни ръкави.

Много елегантна и интересна тенденция ще бъдат кривите ръкави на палта, които идват от модата на 80-те. В този случай разширението може да бъде не само около до раменете. Вижте итози модел: http://rossna.com/en/women-products/clothing-women-dresses-and-skirts/women-s-formal-dresses/official-ladies-dress-made-of-embossed-neoprene-sku-1914-detail.

Шалове от кожа.

И отново в нашия гардероб идва топлината и лукса на кожените шалове, които могат да бъдат комбинирани както с горно облекло, така и с джъмпери и поли.

Панталон поли.

Много добра комбинация от удобство и стил. Поли-панталони са подходящи за студена зима, напълно скривайки топлите чорапогащи, които много хора не искат да носят през зимата. В този случай широк разрез няма да направи размера по-голям. Особено този стил е подходящ за високи момичета.

Малко готик.

Зимната мода ще зарадва почитателките на черен цвят. Облечени в черно от главата до петите, ще изглеждате толкова стилни, колкото и моделите от колекцията на Калвин Клайн.

Пончо

Може безопасно да носите триизмерното палто, както и бизнес костюми в мъжки стил – през следващата зима, те ще бъдат много популярни. И ако предпочитате повече женствени неща, обърнете специално внимание на пончото и шапките. Последното ще даде своя образ за британско усъвършенстване.

Миди поли.

Почти всички дизайнери са използвали тази тенденция в есенно-зимните си колекции. Този тип пола може да се носи за работа и в офиса.

Туид.

Заема трето място по популярност след велур и кадифе. Много добро предложение за студено време. Използва се в производството на външно облекло, костюми, поли и, доста странно, обувки.