Блогче.нет – полезният блог

Отстраняване на строителни отпадъци с хамали

Преди да започнете ремонт в апартамента, трябва да го освободите от боклука, а след започва неговото почистване. С фирма по почистване на мазета и тавани, тази предлагана услуга е сходна с премахване на строителни отпадъци с хамали, които могат да бъдат организирани точно тук и да получите отстъпка.

Извършването на ремонт в апартамент или собствена къща е неприятно. Такова често изисква големи парични и трудови разходи. Обновяването се извършва по-често. Прави се профилактика на тавана, стени, боядисват се врати и первази, понякога подове. Но за ремонтиране се решава дълго и трудно.

Поръчайте камион с натоварване на всичко старо и излишно

Причините за това са различни, някой има къща, пълна с боклук, някой няма достатъчно средства, а някой има и двете. Но рано или късно този момент идва поне веднъж за всеки собственик на апартамент. Преди да започнете да поправяте, домът трябва да бъде освободен, защото в повечето случаи ще е необходимо да се демонтира старата подова настилка, остаряла или дори счупена ВиК, вътрешно обновяване. В резултат на това се натрупва огромно количество отпадъци, а отстраняването на строителни отпадъци с товарачи по правило става единственото правилно решение.

Кой се отнася за нашата компания и нуждата от нашите услуги.

Отстраняване на строителни отпадъци с товарачи

Много столичани се обръщат към kostovi.bg по този въпрос, защото организирането на самостоятелно събиране на отпадъци в столицата е труден и обезпокоителен бизнес. Сключили сме постоянни договори с предприятия за рециклиране, контейнери за боклук.

Разполагаме с квалифициран персонал, оборудван с всичко необходимо за демонтаж и изнасяне и от най-високите етажи. Квалифицираният екип от хамали, състоящ се само от двама души за 15 минути, ще разглоби размерите на стената в хола, умело ще демонтира настилката, ще свали старата плочка в банята и тоалетната. Нашите експерти знаят как бързо и компетентно да изключват водата и електричеството, да отстраняват водопроводната мрежа, да изваждат електрическата печка или хладилника.

Отпадъците в процеса на поправка трябва да бъдат отстранени

По време на ремонта се събират много строителни отпадъци, особено когато става въпрос за мазилка, шпакловка, подови настилки или балатум. Остатъците от рула, остатъците от замразения разтвор и старите паднаха от парчета от мазилка, профили, гипсокартон, ръждясали канализационни и водопроводни тръби.

Ако поръчате отстраняване на строителни отпадъци с товарачи, може да си спестите от това да се налага да участвате в тази мръсна и прашна работа. Те не само събират всички отпадъци, но и го опаковат в торби, изваждат и зареждат в колата.

За премахването на отломките е достатъчно да поръчате газела за отстраняване на отломки , които, въпреки малките си размери, могат да заемат до 1,5-2 тона от товара, ако са компактно поставени.

Как да го направя по най-рационалния начин, самият товарач решава, спестявайки ви от поръчване на допълнителен курс или по-голям автомобил, а оттам и повече разходи.

Ние от kostovi се грижим за вашата печалба и спестявания, ще ви покажем как да избегнете високи материални разходи при изваждане на строителни отпадъци с хамали. Благодарение на това нашата клиентска база непрекъснато се разширява, поръчките се увеличават, броят на работните места се увеличава и флотът се разширява.

Цената за извозване на боклук от хамали с нас е евтин

Разходите за износ зависят от местоположението на апартамента, независимо дали се намира в градинския пръстен, околовръстен път или друго място. Обемът на боклука и съответния капацитет на поръчания контейнер или камион, наличието на асансьор в къщата. Ако е необходимо, можем да поемем до 27 тона строителни отпадъци едновременно. В същото време приемаме поръчки от отделни граждани, които просто трябва да извадят един гардероб или хладилник, чист едностаен или тристаен апартамент, частна къща или селска къща имат нужда от натоварване на отпадъци със събиране. Поръчките се приемат по всяко време по телефона или се прави заявка на сайта и се определя времето на износа.