Блогче.нет – полезният блог

Полезна ли е фейсбук рекламата?

Всеки, който иска продуктите му да бъдат популярни и продавани, влага определени средства в реклама, защото това е начин, по който потребителите най-лесно разбират за съществуването на тези продукти. В наши дни, интернет рекламата е един от най-евтините, а в същото време и най-ефективен начин за привличане на нови клиенти. Преди обаче, да започнете да рекламирате в интернет, трябва да помислите къде рекламата Ви ще има най-голям ефект – в някой специализиран сайт, в социалните мрежи или фейсбук реклама.

Няма значение какво всъщност предлагате и рекламирате, фейсбук рекламата се доказала като най-ефективна, тъй като е видна и достъпна за най-много хора. Стотици хиляди хора посещават социалната мрежа всекидневно, а Вашата реклама е видна и достъпна за всеки от тях. Достатъчно е само един потребител да натисне бутона „Харесвам” на Вашата страница. Неговите приятели в мрежата ще отворят страницата Ви и също ще я харесат. Техни приятели ще направят същото и така Вашата страница набира популярност без усилия от Ваша страна.

Всички потребители на фейсбук са Ваши потенциални клиенти, всеки един харесал фейсбук рекламата Ви, може би, рано или късно, ще стане Ваш реален клиент. Ето защо няма какво повече да мислите – изберете фейсбук реклама за Вашия бизнес и ще останете очаровани от резултата.

Рекламата в други сайтове също не е за подценяване, но нали знаете, че ако рекламирате в някой счетоводен сайт например, чиито посетители естествено са предимно счетоводители, а Вие предлагате и рекламирате авточасти, едва ли някой от посетителите на сайта ще обърне внимание на рекламата Ви. Друг е въпроса, ако рекламирате в някой автомобилен форум – там посетителите със сигурност ще забележат рекламата Ви, а част от тях ще станат Ваши клиенти.

Повече информация може да намерите тук: https://beshared.bg/