Блогче.нет – полезният блог

ПОЧИСТВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ СЛЕД ПОЖАР

Над 3500 хиляди пожара се случват годишно в страната. Последствията от някои не позволяват да се възстанови нормалния ход на живот в  дадено помещение, но има и такива, които подлежат на почистване и ремонтни работи.

Тук е важно не само правилно да почистите апартамента или офиса след пожара, но и да може да изчистите териториите за бъдещи безпрепятствени ремонти. Услугата на Сметище.Ком се предоставя на физически и юридически лица.

Почистването след пожар включва:

• демонтаж на изгорели конструкции

• измиване на всички повърхности на помещението от изгаряне

• извозване на всички овъглени боклуци с извозване

• почистване на останалите килими и мека мебел

• почистване пожълтяване на пластмаса поради пожар

• вътрешно и външно почистване на мебели и др.

• измиване на стъклени повърхности (не на прозорци)

Почистването на апартамент след пожар е трудно за собствениците. Това е така, не само в това, че всичко трябва да бъде почистено от продуктите от горенето, но този етап също е много труден в психологическо отношение, по-добре е собствениците веднага да се върнат в обновената и чиста стая и да започнат нова фаза от живота.

Естествено, класическото почистване на апартаментите е по-евтино. Извозването на строителни отпадъци след пожар е една от най-често търсените хамалски услуги в София. Като цяло е по-правилно да наречем демонтирането на развалини след пожар, защото това е наистина тежък труд, изискващ отлична физическа подготовка, знания и необходимо специално оборудване.

Фирмата за почистване smetishte.com ще почисти помещенията възможно най-скоро след пожара и ще ги подготв за ремонтни дейности. След реставрация и довършителни работи ще ви е необходимо почистване на сгради със защитно оборудване, което ще ви помогне да запазите свежестта и красотата на покритията. Почистването след пожар трябва да се извършва от професионалистите на Сметище.Ком.