Блогче.нет

Уеб дизайн – for dummies

В щатите, където имат солидна база за развитие на уеб дизайн, са силно настроени към потребителя, така че да му улеснят живота, когато попадне в материя, от която нищо не разбира. Същото важи и за начинаещия в уеб дизайн, който е чувал, че от това се изкарват много пари и е супер готино като работа. За неговия успешен старт в материята, са подготвени книги, които често съдържат приятелското заглавие web design for dummies, което на български би трябвало да значи, уеб дизайн за начинаещи. Думата dummie обаче като цяло има негативно значение и може да постави самочувствието на четящия под прицел. Едно трябва да знаете, от такива книги, може да се получи добро начално знание и ако сте добри в английския език, възползвайте се.
Фирма Уеб Дизайн България – www.webdesignbugaria.net сподели, че и тя е минала подробно по този път и това е била първата книга, на която са попаднали.

Оптимизираният сайт е видим в Интернет

Има ли смисъл да публикувате качествени статии и интересно съдържание, обогатено с графики и снимки, ако сайтът ви не е откриваем в Интернет?

Дори и добре изработеният сайт не може да има особена популярност и посещаемост, ако не е добре СЕО оптимизиран, така че да е видим в интернет пространството – казват професионалистите от eXtremeSEO.

Когато един сайт достига до своята аудитория, той изпълнява своята основна цел – да информира и да осъществява връзката между своя създател и хората, които се интересуват от него.

Ето защо, трудът по изработката на сайт и неговото съдържание е оправдан тогава, когато се работи и по отношение на неговото класиране на база на резултатите от търсенията в интернет – SEO оптимизация.