Блогче.нет – полезният блог

Защо си струва да кандидатствате за онлайн заем?

  Знаете ли, че дори не трябва да напускате дома си, за да получите пари в заем? Можете да уредите всички формалности онлайн. Ако използвате доказан източник, целият процес ще бъде бърз, прост и безопасен. Проверете защо си струва да кандидатствате за онлайн заем!

  В интернет ще намерите много предложения за онлайн заем. В зависимост от това дали искате да кандидатствате за бърз заем, т.нар заем до заплата или небанков заем, ще получите други параметри и условия на заема. Можете да кандидатствате за всеки от тези продукти онлайн. Проверете какви са предимствата на такова решение.

Голям избор на оферти за заем на едно място

  За да изберете най-добрия паричен заем, трябва да сравните офертите на няколко или дори дузина банки и небанкови компании. Те ще се различават по размера на комисионната, лихвите и таксите, свързани с кредита. Не е нужно да губите ценното си време. Класирането на  онлайн заема е полезно, в което ще намерите оферти от много заемодатели. Ако искате да изберем най-добрия заем за вас – попълнете формуляра, оставете ни вашите данни и предпочитания относно размера на заема и срока на изплащане и ние ще намерим оферти, съобразени с вашите нужди.

Минимални формалности

  Когато кандидатствате за заем на вноска, не е необходимо да предоставяте много ненужни документи. Някои небанкови компании изискват само документ за самоличност. Ето защо, когато кандидатствате, носете личната си карта със себе си, тъй като ще е необходимо да попълните формалностите. Може да се случи така, че компанията не предлага заем като доказателство, така че ще бъдете помолени например за удостоверение за доход или банково извлечение.

Бърза проверка

  Чудите ли се как заемодателят ще потвърди вашата самоличност? Има няколко начина да направите това. Най-популярният от тях е прехвърляне на потвърждение. Състои се в прехвърляне на символична стотинка или злоти от личната ви сметка към сметката на кредитната компания. Тогава това ще бъде солидно потвърждение, че данните на вашата банкова сметка са в съответствие с посочените в заявлението.

Източник: http://refinansirai.com/