Блогче.нет – полезният блог

Как да изберем размер дамска тениска

Диета, Райф, Акупунктура

Питали ли сте се кое е по-лесно – да си купите дамска тениска или нещо, което просто да покрива формите ви. Дори да ви изглежда така безобидно и лесно, обаче има много клопки и ще се опитаме да разберем правилно как да изберем размер на тениската и да не останем разочаровани след това.

Фигурата играе важна роля при избора на дамски тениски. Известно е, че полу-монтажните стилове със средна дължина са най-изгодни при модели силуети. Тениските от класически стил като сивата дамска Foggy тениска имат среден или къс ръкав, както и U или V-образно гърло. Тяхната крайна цел е да получи стилен лаконичен стил, благородни нюанси и качествени материи.

Различия в тениските

Как да изберете тениска (34) размер

Една строга класическа риза е толкова добра, колкото джинси, къси поли, шорти или модел, част от бизнес комплект. Знаейки как да изберете тениска към изображението, можете да създадете необичайни и стилни визии.

Прост съвет: колкото по-формално е събитието, толкова по-твърда и здрава трябва да бъде дрехата под сакото. В този случай тя действа като втора кожа, удобна част от основния гардероб, която не е твърде натрапчива.

Вечерните срещи с приятели обещават забавление и нови познати. Затова не може да сте срамежливи и да изберете ярък тон, ярки отпечатъци и рисунки. Единственото, което остава, е да се определи размера на тениската най-точно. За да направите това, има таблица с размери.

Научете се как да вземете размер на тениска

Много клиенти са наясно, че един и същ етикет S или M може да означава различни размери. За да сте сигурни, че изборът на блуза: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0 не е за вашите деца или баби, най-добре е да измерите гръдната обиколка и дължината. И така, как да разберете размера на тениската?

Първо, като използвате лента от сантиметър, измервате ширината на ризата в областта на гърдите, т.е. тя ще бъде половината от общата обиколка. Размерът на XS (RU 42-44) ще бъде 50 см ширина и 38 см дължина от рамото до талията. След това размерите се разпределят, както следва:

S (RU 44-46) – ширина 54 см х височина 40 см;

M (RU 46-48) – ширина 55 см х височина 44 см;

L (RU 48-50) – ширина 57 см х височина 48 см и т.н.

Като правило всеки производител има своя собствена мрежова решетка, така че трябва да се измери правилно. За да научите как да определите размера на тениски, трябва да се измерите пълна обиколка на гърдите, или предната част. Не забравяйте, че естественият памук се свива с 5-10%, така че е по-добре да го оставите малко по-свободен.

Професионален избор според фигурата

Важна точка са особеностите на фигурата. Ако предпочитате интелигентно пазаруване, не се опитвайте да преследвате модата. По-добре е да експериментирате и да разберете как да изберете тениска по размер, така че да изглежда елегантно за вас. В идеалния случай тя ще изглежда като фигура, вашата височина, широчина на бедрата и раменете. Например, с тесни бедра е по-добре да изберете модел, който е по-свободен в долната част.

Що се отнася до големия гръден кош или масивните бедра, не купувайте нещо 2-3 големи размера, за да ги „скриете“. По-добре е да предпочетете тениска със средна дължина до размер, по-голям от вашия.