Блогче.нет – полезният блог

Начин да подобрите бизнес резултатите

Стратегия за SEO оптимизация

12113В последните години се наложи ново отношение към маркетинговите проучвания. Бизнес собствениците са особено внимателни, когато трябва да инвестират средства, дори и те да са свързани с реклама и проучване на пазара.

За да се задържат и повишат актуалните бизнес резултати е необходимо доверие, както между потребители и производители, така и между отделните компании. Така се постигат по-добри условия за създаването на по-голяма прозрачност, което неминуемо ще се отрази и на качеството на продуктите и услугите.

Една идея отбелязва огромен напредък, откакто се появи на европейската икономическа сцена през тази година. Тя се позиционира, именно в определянето на качествените и стойностни фирми на Стария континент. Нейното название е „Коректна фирма“, като проектът е стартиран от полската компания СВОК.

Методите на проекта са свързани с използването на сложни алгоритми, които успяват да „отчетат“ дори и малкото негативни коментари или мнения, публикувани в Интернет пространството. С помощта на кол центрове и обучен персонал, филиалите на полската компания СВОК успяват да извършат цялостен анализ на актуалната бизнес среда.

Представител на полските инициатори е и Изследователският център на клиентски мнения, базирал своята дейност в България. Както показва и неговото име, той се е съсредоточил в научните методи и системи, като с тяхна помощ съумява да достигне до същността на фирмените отношения в нашата страна. Активни участници в проекта „Коректна фирма“ са над 15 000 български компании, които са поставили получения Сертификат „Коректна фирма“, като част от своето лого или портфолио.

В Европа близо 173 000 различни по големина компании са част от инициативата, наречена “Коректна фирма“. Това превръща проекта, в един от най-бързо развиващите се и интересни методи, определящи икономическата ситуация на Стария континент. Друга отличителна негова черта е изключителният позитивизъм, който е белег за висок професионализъм от страна на филиалите и служителите им. Професионализмът предполага професионализъм и това го знаят прекалено добре, най-вече компаниите удостоени с приза Сертификат „Коректна фирма“.

Източник: https://vox64.com/