Блогче.нет – полезният блог

С какво може да носите кафяво или бежoво кожено яке?

  1. 99Кафяво кожено яке.

Сините дънки за съжаление не пасват особено добре на черните и отчасти на червените кожени якета дами. Все пак сега е момента да ги споменем – а именно при избора на обелкло, което да комбинираме с кафявото кожено яке. Именно за тях те са са идеалните партньори, с които да допълнят перфектно вашият образ. Към него можете да добавите и още един лек керемидено-червен или рижав елемент за да завършите образа – обувките. За горни дрехи използвайте топличък пуловер или поло в черно, бежово или бяло. Говорейки за бял, млечно белите панталони могат да свалят дънките от почетното място. На мен специално ми харесва как кафявото играе с бордото и бледо розовото, така че роклите в тези цветове не биха навредили на образа ви с кафяво кожено яке.

Късите светлокафяви кожени якета изглеждат невероятно със сини дънки с висока талия и кожени гамаши. Нека добавим още няколко цвята, които могат да завършат  изображението с кафяво кожено яке – това са червеният и сивият.

1 Бежово кожено яке

Бежовото кожено яке изглежда нежно и изискано. Така че се опитайте да запазите тази лекота и женственост при изграждането на образа ви. Носете бежово яке с пищни къси роклички в пастелни нюанси или черни разцветки. На мен специално ми харесва как  изглежда яке с този цвят комбинирано със сива рокля и полички с малък цветен принт.

И един последен въпрос, който излезе на преден план: „Какви обувки да носим с тези кожени якета?“ С всеки цвят от изброените по-горе якета пасват черни обувки: ботуши, боти с дебели платформи, високи ботуши, обувки тип Оксфорд. За кафявото кожено яке са идеални кафяви обувки на марката Timbaland а за бежовото – сиви ботуши. Опциите между, които да избирате са повече отколкото епизодите в „Сексът и градът“.  Можете да изберете и собствен вариант разбира се.