Блогче.нет – полезният блог

Възможно ли е да си доставят български книги зад граница

Един от най-често срещаните въпроси които всеки един българин живееш в чужбина си задава е Възможно ли е да се доставят български книги зад граница?.Е, отговорът е Да. Тази услуга вече е достъпна благодарение на магазина БългаранЪ. Те разполагат с колекция от над двадест и пет хиляди книги написани или преведени на Български език, разедлени на жанрове като част от най-търсени са : Романи, Ужаси, Уестърн и Научнопопулярни.

Ако не намерите търсенето от вас заглавие в магазина може да  изпратите запитване към самия екип,а те от своя страна ще се опитат да намерят нужната книга и тя да достигне до вас, ако има наличен екземпляр в страната. Един от най-често срещаните проблеми за всеки един читател е намирането на книга,която вече е извън тираж. Можете да изпълните описаните стъпки по-горе и така, тази книга, разбира се ако е налична ща достигне до вас.

БългаранЪ разполага и с голяма колекция от учебници за най-различни предмети и на най-различни издателства, като част от тях са: български,математика,история и други. За всеки  е важно детето му да се научи да чете и да пише на родния си език, независимо в коя страна живее.Е четенето разбира се може да бъде затвърдено чрез Двуезичните книжки,които също можете да намерите вътре в самият сайта.Част от заглавията, които включват са например: Малкият принц, Български приказки, Малката красавица и още много други. Може да намерите и помагала на много различни издателства, чрез които децата ви да могат да упражняват своята правопис или наученото по история за миналото на България. Магазинът предлага и още различни видове продукти, освен книги като носии или дрехи с български мотиви, българска козметика и още много други.Всяка една поръчка се опакова внимателно и грижливо и въпреки всичките хиляди километри, които е изминала, тя ще достигне до вас непокътната.