Блогче.нет – полезният блог

Спално бельо за мъже

Когато избирате спално бельо за мъж първо обърнете внимание на рисунката на него. Тя трябва да изглежда неутрално. Геометрия, и изчистени линии са едно добро решение. Също така подходящи са животни. Основното нещо тук да се уцелят вкусувете му. В крайна сметка зависи какви животни обича нали? Има разностранни възможности. Малко вероятно е, че някой в детството да е бил уплашен от слон или лъв. Много животни са символ на мъжката сила, интелигентност и мъдрост. Просто помислете на кое от качествата му изкате да наблегнете за да направите освен подарък и комплимент към мъжа.

Що се отнася до цвета избягвайте ярки и лъскави цветове. Светлата гама е оптимален вариант. Въпреки, че възможни и контрастни варианти като черно и бяло.

Основните качества на спалното бельо за мъже

Силния пол се интересува от неща, които са надеждни и издръжливи. Това се отнася не само дрехите, но и за спалното бельо. Тъй като изберете плата с оглед на неговата устойчивост на износване. При един ерген е малко вероятно да има много комплекти у дома за замяна.

Също така е по-добре да вземете тъкан, която не се набръчква. Мъжът не обича да глади, особено такива големи неща. Избягвайте синтетика и смесени тъкани, където тя е с висок процент. Тези материали са напълно неподходящи за постоянно ползване, тъй като не осигурява желаното ниво на терморегулацията, лошо пропускат въздуха и натрупват статично електричество. Правилният избор е памучният плат. Цената за спалното бельо от сатен или хасе не е толкова висока.

Мъжете обичат натуралните и естествени продукти. За това подберете тъкан на този принцип. Разбира се може да подберете и деликатна коприна, но рисунката върху нея трябва да бъде избрана по-мъжествена, доколкото е възможно. Ако това е някакъв вид традиционен мотив, или китайскии дракони трябва да се вземе предвид връзката на мъжа с източната култура.

Може да подарите й ленено спално бельо. То не е толкова меко, но ще трае много дълъг.